Privacy & Disclaimer

Privacy Statement

Credo Business Generators

Persoonsgegevens worden te allen tijde slechts opgeslagen, indien u een product en/of dienst afneemt van Credo Business Generators of indien u hier expliciet toestemming voor hebt gegeven. Persoonsgegevens worden opgeslagen door:

Ondernemer: Lydia van Geloven
Onderneming: Credo Business Generators
Bezoekadres: Dr. Stolteweg 19, 8025 AV Zwolle, Nederland
E-mail: info@credobusinessgenerators.com
Telefoonnummer: +31 (0) 6 83218784
KvK-nummer: 59559772

Credo Business Generators is verantwoordelijk voor de naleving van de “Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)”, het voeren van de administratie van klanten en de administratie voor analyse- en marketingdoeleinden. Credo Business Generators is verantwoordelijke in de zin van de AVG. Credo Business Generators is verantwoordelijke voor alle gegevensverwerking namens Credo Business Generators, waaronder https://credobusinessgenerators.com/.

Credo Business Generators verzamelt en verwerkt persoonsgegevens voor de administratie van klanten, de uitvoering van de overeenkomst het incasseren van betalingen, de website, persoonlijke marketing en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

De door Credo Business Generators opgeslagen persoonsgegevens dienen voornamelijk ter uitvoering van de overeenkomst met betrekking tot de levering van een product en/of dienst door Credo Business Generators. Zonder deze gegevensverstrekking is het niet mogelijk voor Credo Business Generators om de overeenkomst uit te voeren.

Credo Business Generators gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met uw persoonsgegevens en doet er alles aan om uw gegevens veilig op te slaan. Eventuele datalekken worden te allen tijde gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens en bij de betrokkenen van wie de persoonsgegevens mogelijk in gevaar zijn gekomen. Bij een datalek neemt Credo Business Generators altijd de passende maatregelen om de betrouwbaarheid van de website te waarborgen.

Indien u van mening bent dat uw persoonsgegevens op onjuiste wijze worden gebruikt, verkregen zijn of ten onrechte worden opgeslagen, en het is voor u ondanks herhaaldelijk verzoek niet mogelijk uw gegevens te verwijderen, kunt u te allen tijde een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Door Credo Business Generators worden de volgende persoonsgegevens van u opgeslagen:

– voor de uitvoering van de overeenkomst ten behoeve van de geleverde dienst: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres;

– voor het betalen en afhandelen van de facturen: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, bank/creditcard gegevens;

– voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte: uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres;

– voor het behandelen van vragen en klachten: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres;

Persoonsgegevens worden nooit langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk en zijn voor u te allen tijde in te zien, te wijzigen en te verwijderen. Indien gebruik wordt gemaakt van foto’s of andere afbeeldingen waarop natuurlijke personen zijn afgebeeld, vraagt Credo Business Generators altijd eerst toestemming aan degene van wie de foto of afbeelding wordt geplaatst. Inzien, wijzigen en verwijderen (het recht om vergeten te worden daaronder begrepen) en het intrekken van de gegeven toestemming is mogelijk middels een ondubbelzinnige verklaring gericht aan info@credobusinessgenerators.com.

Uw persoonsgegevens worden in ieder geval verwijderd:

– in het geval van de uitvoering van de overeenkomst: 5 jaren na beëindiging van de overeenkomst ten behoeve van mogelijk toekomstige overeenkomsten, tenzij u expliciet toestemming heeft gegeven de persoonsgegevens langer op te slaan of indien de gegevens langer bewaard moeten worden op grond van een wettelijke regeling of bepaling;

– in het geval van het betalen en afhandelen van de facturen: 7 jaren na het betalen van de betreffende factuur, ten behoeve van het voldoen aan de wettelijke verplichting van de Belastingdienst;

– in het geval van het behandelen van vragen en klachten: na het tot tevredenheid oplossen van de klacht;

– in het geval van de aanvraag van een vrijblijvende offerte: 60 dagen na het versturen van de vrijblijvende offerte;

Voor het juist laten verlopen van de overeenkomst kan Credo Business Generators gebruik maken van een aantal externe partijen die mogelijk ook inzicht krijgen in uw gegevens. In ieder geval zullen zij de gegevens opslaan voor zolang als dit nodig is voor de uitvoering van hun werk. In geen geval zullen de persoonsgegevens worden gebruikt voor andere doeleinden dan de werkzaamheden voor Credo Business Generators, tenzij hiervoor expliciet om toestemming is gevraagd aan de betrokkene. Op alle externe overdrachten van persoonsgegevens zijn Verwerkersovereenkomsten van toepassing.

Indien u meer informatie wilt over met welke externe partijen uw persoonsgegevens worden verwerkt, kunt u altijd een e-mail sturen naar info@credobusinessgenerators.com.

Het staat Credo Business Generators vrij een zwarte lijst aan te maken met betrekking tot persoonsgegevens van personen die het vertrouwen van Credo Business Generators ernstig hebben beschaamd. De zwarte lijst wordt onbeperkt bewaard en is slechts inzichtelijk voor een zeer beperkte groep werknemers van Credo Business Generators. De zwarte lijst wordt bewaard, tevens voor toekomstige aanbiedingen van Credo Business Generators. In ieder geval worden opgenomen op de zwarte lijst personen die ondanks herhaaldelijk verzoek niet voldoen aan enige betaalverplichting van Credo Business Generators.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • Cao-onderhandelingen basisonderwijs lopen vast door ‘te laag’ loonbod
    De onderhandelingen tussen vakbonden en werkgevers over een nieuwe cao voor primair onderwijs zijn woensdagavond vastgelopen, melden zowel de Algemene Onderwijsbond (AOb) als de werkgeversorganisatie (PO-Raad) donderdag. Het loonbod van iets onder de 3 procent was volgens de bonden te laag. The post Cao-onderhandelingen basisonderwijs lopen vast door ‘te laag’ loonbod appeared first on Profnews.nl.
  • Rabobank verlaagt spaarrente naar 0,01 procent
    Rabobank verlaagt de spaarrente voor veel spaarrekeningen met ingang van 26 november van 0,03 naar 0,01 procent, meldt de bank woensdag. Dat geldt voor spaarbedragen tot 5 miljoen euro. Boven dat bedrag blijft de rente 0 procent. The post Rabobank verlaagt spaarrente naar 0,01 procent appeared first on Profnews.nl.
  • Aantal vergunde nieuwbouwwoningen daalt met 24 procent
    Voor 13.100 nieuwbouwwoningen zijn in het derde kwartaal vergunningen verleend, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag. Dit is een daling van 24 procent vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder. The post Aantal vergunde nieuwbouwwoningen daalt met 24 procent appeared first on Profnews.nl.

Credo Business Generators Linked In