Referenties/Business relaties

Voxdale

Voxdale is een breed georiënteerd research, ontwerp- en engineering bureau te België gericht op innovatie, concept generation en de ontwikkeling van systemen en producten. Hierbij staat het gebruik van virtuele simulatiegereedschappen centraal zodat al tijdens het ontwerp de werking kan worden getest en waar nodig aangepast met als gevolg minder prototypen, betere producten, lagere kosten en sneller op de markt.

Sinds eind 2014 ondernemen wij voor Voxdale gerichte marketing en sales activiteiten voor de Benelux regio. Credo Business Generators verricht hiertoe de selectie van markten, branches, bedrijven en contactpersonen.  De communicatie – uit naam van Voxdale – is gericht op een persoonlijke presentatie door Voxdale bij de prospect teneinde engineering opdrachten te verwerven.  Credo Business Generators fungeert zowel in- als extern als het verlengde van de organisatie waarbij marketingstrategieën en –plannen worden besproken en uitgevoerd.

Koen Beyers, CEO van Voxdale “met CREDO Business Generators vonden we de perfecte partner om met kennis van zaken ons te vertegenwoordigen op een groter geografisch gebied”.

Novosanis

Novosanis is in maart 2013 gestart als spin-off bedrijf van de Universiteit van Antwerpen en is gericht op het ontwikkelen van medische producten voor uiteenlopende toepassingen. Momenteel heeft Novosanis twee innovatieve producten in portfolio: de Colli-Pee™ en de VAX-ID™ die in hun korte bestaan reeds diverse prijzen hebben gewonnen. De Colli-Pee™ is een revolutionair, innovatief en gebruiksvriendelijk apparaat voor zelfafname van de gegarandeerde eerste fractie urine teneinde SOA’s en HPV infecties effectiever te kunnen detecteren bij zowel vrouwen als mannen. Credo Business Generators werd door Novosanis benaderd om de introductie van de Colli-Pee op de Nederlandse markt te faciliteren. Credo Business Generators managet, samen met het team van Novosanis, het gehele marketing traject: van research, het leggen van eerste contacten met potentiële afnemers tot en met het bewaken en evaluatie van de gevoerde strategie. Credo Business Generators fungeert zowel in- als extern als partner van Novosanis waarbij marketingstrategieën en –plannen worden besproken, geëvalueerd en uitgevoerd.

Vanessa Vankerckhoven CEO Novosanis: “CREDO Business Generators helpt ons met een succesvolle marktintroductie van de Colli-Pee zowel in Nederland als België, waarbij de nodige contacten worden gelegd met belangrijke actoren en potentiële klanten uit zowel academia, industrie als (semi)-overheden.”

Altair Engineering 

The vision of Altair Engineering, with one of its European offices located in Germany, is to radically change the way organizations design products and make engineering decisions. Founded in 1985 and headquartered in Troy, Michigan, Altair is an innovative company delivering state-of-the-art engineering software for industries such as aerospace, automotive, heavy industries, machinery, oil and energy as well as the shipping industry. Many innovative companies have found their way to Altair’s engineering software.

Stefan Klug, Sales Director at the Altair Köln office: “CREDO Business Generators helps Altair to connect with important high-tech companies in the Netherlands and Belgium. With a strong regional network across different industries and experience in business development, this company is an important partner in our BeNeLux Marketing Strategy”.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • Het sanitair op de werkplek: gedeelde verantwoordelijkheid?
    Op de meeste werkplekken wordt meerdere keren per week, en soms zelfs meerdere keren per dag, schoongemaakt door professionals. Wel zo prettig, dan kunnen de medewerkers zich op hun eigen taken concentreren. Betekent dat ook dat zij de boel lekker de boel moeten laten, of mag je ook wat eigen initiatief van hen verwachten? Dat […]
  • Ondanks corona daalt het aantal faillissementen al drie maanden
    Het aantal bedrijven dat op de fles is gegaan, was in juli opnieuw lager dan in de maand ervoor. Sinds een piek in april daalt het aantal faillissementen al drie maanden op rij en is inmiddels uitgekomen op het laagste punt sinds april 2000, meldt het CBS. The post Ondanks corona daalt het aantal faillissementen […]
  • Hypotheekrentes al enkele maanden stabiel na grillige start van het jaar
    Waar de hypotheekrentes in het begin van dit jaar nog flink op en neer schommelden, zijn ze de afgelopen maanden in een rustiger vaarwater gekomen. Dat merken ABN AMRO, Rabobank en vergelijkingssite Rente.nl. Onder meer het lagere aantal hypotheekaanbieders zorgt voor de stabiele percentages. The post Hypotheekrentes al enkele maanden stabiel na grillige start van […]

Credo Business Generators Linked In