Referenties/Business relaties

Voxdale

Voxdale is een breed georiënteerd research, ontwerp- en engineering bureau te België gericht op innovatie, concept generation en de ontwikkeling van systemen en producten. Hierbij staat het gebruik van virtuele simulatiegereedschappen centraal zodat al tijdens het ontwerp de werking kan worden getest en waar nodig aangepast met als gevolg minder prototypen, betere producten, lagere kosten en sneller op de markt.

Sinds eind 2014 ondernemen wij voor Voxdale gerichte marketing en sales activiteiten voor de Benelux regio. Credo Business Generators verricht hiertoe de selectie van markten, branches, bedrijven en contactpersonen.  De communicatie – uit naam van Voxdale – is gericht op een persoonlijke presentatie door Voxdale bij de prospect teneinde engineering opdrachten te verwerven.  Credo Business Generators fungeert zowel in- als extern als het verlengde van de organisatie waarbij marketingstrategieën en –plannen worden besproken en uitgevoerd.

Koen Beyers, CEO van Voxdale “met CREDO Business Generators vonden we de perfecte partner om met kennis van zaken ons te vertegenwoordigen op een groter geografisch gebied”.

Novosanis

Novosanis is in maart 2013 gestart als spin-off bedrijf van de Universiteit van Antwerpen en is gericht op het ontwikkelen van medische producten voor uiteenlopende toepassingen. Momenteel heeft Novosanis twee innovatieve producten in portfolio: de Colli-Pee™ en de VAX-ID™ die in hun korte bestaan reeds diverse prijzen hebben gewonnen. De Colli-Pee™ is een revolutionair, innovatief en gebruiksvriendelijk apparaat voor zelfafname van de gegarandeerde eerste fractie urine teneinde SOA’s en HPV infecties effectiever te kunnen detecteren bij zowel vrouwen als mannen. Credo Business Generators werd door Novosanis benaderd om de introductie van de Colli-Pee op de Nederlandse markt te faciliteren. Credo Business Generators managet, samen met het team van Novosanis, het gehele marketing traject: van research, het leggen van eerste contacten met potentiële afnemers tot en met het bewaken en evaluatie van de gevoerde strategie. Credo Business Generators fungeert zowel in- als extern als partner van Novosanis waarbij marketingstrategieën en –plannen worden besproken, geëvalueerd en uitgevoerd.

Vanessa Vankerckhoven CEO Novosanis: “CREDO Business Generators helpt ons met een succesvolle marktintroductie van de Colli-Pee zowel in Nederland als België, waarbij de nodige contacten worden gelegd met belangrijke actoren en potentiële klanten uit zowel academia, industrie als (semi)-overheden.”

Altair Engineering 

The vision of Altair Engineering, with one of its European offices located in Germany, is to radically change the way organizations design products and make engineering decisions. Founded in 1985 and headquartered in Troy, Michigan, Altair is an innovative company delivering state-of-the-art engineering software for industries such as aerospace, automotive, heavy industries, machinery, oil and energy as well as the shipping industry. Many innovative companies have found their way to Altair’s engineering software.

Stefan Klug, Sales Director at the Altair Köln office: “CREDO Business Generators helps Altair to connect with important high-tech companies in the Netherlands and Belgium. With a strong regional network across different industries and experience in business development, this company is an important partner in our BeNeLux Marketing Strategy”.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

 

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • Boeing ontdekt nieuw softwareprobleem in 737 MAX-toestellen
    Vliegtuigbouwer Boeing heeft opnieuw een probleem gevonden in de software van de 737 MAX, meldt persbureau Bloomberg. Doordat het nieuwe probleem eerst moet worden verholpen, kan het nog langer duren voordat het model weer mag vliegen. De 737 MAX staat sinds maart aan de grond na twee dodelijk ongevallen met het toestel. The post Boeing […]
  • Nooit eerder waren de cao-loonstijgingen zo groot
    De in december in cao's afgesproken loonstijgingen kwamen gemiddeld uit op 3,1 procent. Volgens werkgeversvereniging AWVN is dat de grootste afgesproken loonstijging ooit. The post Nooit eerder waren de cao-loonstijgingen zo groot appeared first on Profnews.nl.
  • ACM: KLM en Schiphol houden zich aan de regels
    Schiphol heeft niet langer de schijn tegen zich dat de luchthaven naar de pijpen van KLM danst. Tot die conclusie is de Autoriteit Consument en Markt (ACM) gekomen, zo maakte de toezichthouder vrijdag bekend. The post ACM: KLM en Schiphol houden zich aan de regels appeared first on Profnews.nl.

Credo Business Generators Linked In