Referenties/Business relaties

Voxdale

Voxdale is een breed georiënteerd research, ontwerp- en engineering bureau te België gericht op innovatie, concept generation en de ontwikkeling van systemen en producten. Hierbij staat het gebruik van virtuele simulatiegereedschappen centraal zodat al tijdens het ontwerp de werking kan worden getest en waar nodig aangepast met als gevolg minder prototypen, betere producten, lagere kosten en sneller op de markt.

Sinds eind 2014 ondernemen wij voor Voxdale gerichte marketing en sales activiteiten voor de Benelux regio. Credo Business Generators verricht hiertoe de selectie van markten, branches, bedrijven en contactpersonen.  De communicatie – uit naam van Voxdale – is gericht op een persoonlijke presentatie door Voxdale bij de prospect teneinde engineering opdrachten te verwerven.  Credo Business Generators fungeert zowel in- als extern als het verlengde van de organisatie waarbij marketingstrategieën en –plannen worden besproken en uitgevoerd.

Koen Beyers, CEO van Voxdale “met CREDO Business Generators vonden we de perfecte partner om met kennis van zaken ons te vertegenwoordigen op een groter geografisch gebied”.

Novosanis

Novosanis is in maart 2013 gestart als spin-off bedrijf van de Universiteit van Antwerpen en is gericht op het ontwikkelen van medische producten voor uiteenlopende toepassingen. Momenteel heeft Novosanis twee innovatieve producten in portfolio: de Colli-Pee™ en de VAX-ID™ die in hun korte bestaan reeds diverse prijzen hebben gewonnen. De Colli-Pee™ is een revolutionair, innovatief en gebruiksvriendelijk apparaat voor zelfafname van de gegarandeerde eerste fractie urine teneinde SOA’s en HPV infecties effectiever te kunnen detecteren bij zowel vrouwen als mannen. Credo Business Generators werd door Novosanis benaderd om de introductie van de Colli-Pee op de Nederlandse markt te faciliteren. Credo Business Generators managet, samen met het team van Novosanis, het gehele marketing traject: van research, het leggen van eerste contacten met potentiële afnemers tot en met het bewaken en evaluatie van de gevoerde strategie. Credo Business Generators fungeert zowel in- als extern als partner van Novosanis waarbij marketingstrategieën en –plannen worden besproken, geëvalueerd en uitgevoerd.

Vanessa Vankerckhoven CEO Novosanis: “CREDO Business Generators helpt ons met een succesvolle marktintroductie van de Colli-Pee zowel in Nederland als België, waarbij de nodige contacten worden gelegd met belangrijke actoren en potentiële klanten uit zowel academia, industrie als (semi)-overheden.”

Altair Engineering 

The vision of Altair Engineering, with one of its European offices located in Germany, is to radically change the way organizations design products and make engineering decisions. Founded in 1985 and headquartered in Troy, Michigan, Altair is an innovative company delivering state-of-the-art engineering software for industries such as aerospace, automotive, heavy industries, machinery, oil and energy as well as the shipping industry. Many innovative companies have found their way to Altair’s engineering software.

Stefan Klug, Sales Director at the Altair Köln office: “CREDO Business Generators helps Altair to connect with important high-tech companies in the Netherlands and Belgium. With a strong regional network across different industries and experience in business development, this company is an important partner in our BeNeLux Marketing Strategy”.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

 

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • Leaseauto’s voor je werknemers: de overwegingen
    Leaseauto’s ter beschikking stellen aan je werknemers – wellicht heb je het weleens overwogen, maar kregen twijfels toch de overhand. Het is immers niet goedkoop. Waarom kiezen veel bedrijven er dan toch voor om hun werknemers zoiets waardevols als een leaseauto toe te vertrouwen? En als je dat doet, waar moet je dan op letten? […]
  • Topman van befaamde automerk Aston Martin moet het veld ruimen
    De topman van Aston Martin, Andy Palmer, treedt terug en wordt vervangen door Tobias Moers. Dat is nu nog de topman van Mercedes-AMG. The post Topman van befaamde automerk Aston Martin moet het veld ruimen appeared first on Profnews.nl.
  • Ecolabel voor vliegen kan helpen bij beperken CO2-uitstoot
    Een ecolabel, vergelijkbaar met de energielabels die al bestaan voor huizen, zouden consumenten kunnen helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij of vlucht. Op basis van het label kunnen zij kiezen voor de 'schoonste vlucht' en dat zou weer kunnen helpen in het terugbrengen van de CO2-uitstoot van vliegreizen. Dat schrijft […]

Credo Business Generators Linked In