Onze werkwijze

Kunt u ook wat CREDO gebruiken?

 

Wij willen u en uw bedrijf eerst goed leren kennen zodat wij ons kunnen inleven in uw organisatie, product of dienstverlening.  CREDO Business Generators adviseert u bij uw acquisitieplannen en bij alles wat wij doen: wij zijn het verlengde van uw organisatie. Uw potentiële klanten worden zeer discreet en uit uw naam benaderd zodat de ontvanger niet het idee heeft met een ander bedrijf contact te hebben. Daar begint de sleutel tot uw succes.

De timing en het managen van de communicatie met uw doelgroep bepaalt het succes van acquisitie.  Het internet is een niet meer weg te denken bron van informatie waardoor het gedrag van potentiële klanten een behoorlijke verandering ondergaat.  Bedrijven worden inmiddels overspoeld met e-mails, uitnodigingen, whitepapers, nieuwsbrieven, blogs, enz. Maar hoe relevant zijn die? Hoe valt u op tussen al dat geweld?

Credo Business Generators Persoonlijk contactPersoonlijk contact, daar draait het om. Van alle communicatiemiddelen is een professioneel, goed gevoerd telefoongesprek  met de juiste gesprekspartner nog steeds één van de beste instrumenten voor het initiëren en onderhouden van klantrelaties.  Het inzetten van telemarketing  – mits goed toegepast – is nog steeds het meest effectieve middel om uw klanten te bereiken. Daarbij speelt naamsbekendheid een grote rol.

Onze activiteiten zijn er op gericht om kwalitatieve prospects te genereren met als doel een persoonlijke afspraak zodat u uw product of dienst kunt presenteren.

Heeft u een nieuw product of dienst en kunt u ook wat CREDO gebruiken, neem dan contact op.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • ANWB: Meerderheid Nederlanders wil elektrisch gaan rijden
    Bijna zes op de tien mensen wil op termijn overstappen naar een elektrische auto. Dat schrijft belangenclub ANWB woensdag in een rapport. The post ANWB: Meerderheid Nederlanders wil elektrisch gaan rijden appeared first on Profnews.nl.
  • Klanten tasten in het duister: verzekeraars weer laat met zorgcontracten
    Veel grote verzekeraars zijn nog druk in onderhandeling met zorgverleners over contracten voor 2020, blijkt uit een rondgang van NU.nl. Dit betekent dat consumenten hun keus om over te stappen nog niet kunnen baseren op een volledige lijst van onderlinge afspraken, die duidelijk maakt welke zorg wordt vergoed. Het is niet nieuw, maar wel "een […]
  • ‘Naheffing Fiat om Chrysler-deal kan oplopen tot boven de miljard euro’
    Italiaanse belastingautoriteiten beschuldigen automaker Fiat ervan Chrysler te hebben ondergewaardeerd bij de overname in 2014. Zo hoopte het bedrijf belastingen te ontlopen. Volgens stukken van de Italiaanse fiscus, in handen van persbureau Bloomberg, spreken zou Fiat de Amerikaanse automaker 5,1 miljard euro te laag hebben gewaardeerd. The post ‘Naheffing Fiat om Chrysler-deal kan oplopen tot […]

Credo Business Generators Linked In