Onze werkwijze

Kunt u ook wat CREDO gebruiken?

 

Wij willen u en uw bedrijf eerst goed leren kennen zodat wij ons kunnen inleven in uw organisatie, product of dienstverlening.  CREDO Business Generators adviseert u bij uw acquisitieplannen en bij alles wat wij doen: wij zijn het verlengde van uw organisatie. Uw potentiële klanten worden zeer discreet en uit uw naam benaderd zodat de ontvanger niet het idee heeft met een ander bedrijf contact te hebben. Daar begint de sleutel tot uw succes.

De timing en het managen van de communicatie met uw doelgroep bepaalt het succes van acquisitie.  Het internet is een niet meer weg te denken bron van informatie waardoor het gedrag van potentiële klanten een behoorlijke verandering ondergaat.  Bedrijven worden inmiddels overspoeld met e-mails, uitnodigingen, whitepapers, nieuwsbrieven, blogs, enz. Maar hoe relevant zijn die? Hoe valt u op tussen al dat geweld?

Credo Business Generators Persoonlijk contactPersoonlijk contact, daar draait het om. Van alle communicatiemiddelen is een professioneel, goed gevoerd telefoongesprek  met de juiste gesprekspartner nog steeds één van de beste instrumenten voor het initiëren en onderhouden van klantrelaties.  Het inzetten van telemarketing  – mits goed toegepast – is nog steeds het meest effectieve middel om uw klanten te bereiken. Daarbij speelt naamsbekendheid een grote rol.

Onze activiteiten zijn er op gericht om kwalitatieve prospects te genereren met als doel een persoonlijke afspraak zodat u uw product of dienst kunt presenteren.

Heeft u een nieuw product of dienst en kunt u ook wat CREDO gebruiken, neem dan contact op.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • Leaseauto’s voor je werknemers: de overwegingen
    Leaseauto’s ter beschikking stellen aan je werknemers – wellicht heb je het weleens overwogen, maar kregen twijfels toch de overhand. Het is immers niet goedkoop. Waarom kiezen veel bedrijven er dan toch voor om hun werknemers zoiets waardevols als een leaseauto toe te vertrouwen? En als je dat doet, waar moet je dan op letten? […]
  • Topman van befaamde automerk Aston Martin moet het veld ruimen
    De topman van Aston Martin, Andy Palmer, treedt terug en wordt vervangen door Tobias Moers. Dat is nu nog de topman van Mercedes-AMG. The post Topman van befaamde automerk Aston Martin moet het veld ruimen appeared first on Profnews.nl.
  • Ecolabel voor vliegen kan helpen bij beperken CO2-uitstoot
    Een ecolabel, vergelijkbaar met de energielabels die al bestaan voor huizen, zouden consumenten kunnen helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij of vlucht. Op basis van het label kunnen zij kiezen voor de 'schoonste vlucht' en dat zou weer kunnen helpen in het terugbrengen van de CO2-uitstoot van vliegreizen. Dat schrijft […]

Credo Business Generators Linked In