Onze werkwijze

Kunt u ook wat CREDO gebruiken?

 

Wij willen u en uw bedrijf eerst goed leren kennen zodat wij ons kunnen inleven in uw organisatie, product of dienstverlening.  CREDO Business Generators adviseert u bij uw acquisitieplannen en bij alles wat wij doen: wij zijn het verlengde van uw organisatie. Uw potentiële klanten worden zeer discreet en uit uw naam benaderd zodat de ontvanger niet het idee heeft met een ander bedrijf contact te hebben. Daar begint de sleutel tot uw succes.

De timing en het managen van de communicatie met uw doelgroep bepaalt het succes van acquisitie.  Het internet is een niet meer weg te denken bron van informatie waardoor het gedrag van potentiële klanten een behoorlijke verandering ondergaat.  Bedrijven worden inmiddels overspoeld met e-mails, uitnodigingen, whitepapers, nieuwsbrieven, blogs, enz. Maar hoe relevant zijn die? Hoe valt u op tussen al dat geweld?

Credo Business Generators Persoonlijk contactPersoonlijk contact, daar draait het om. Van alle communicatiemiddelen is een professioneel, goed gevoerd telefoongesprek  met de juiste gesprekspartner nog steeds één van de beste instrumenten voor het initiëren en onderhouden van klantrelaties.  Het inzetten van telemarketing  – mits goed toegepast – is nog steeds het meest effectieve middel om uw klanten te bereiken. Daarbij speelt naamsbekendheid een grote rol.

Onze activiteiten zijn er op gericht om kwalitatieve prospects te genereren met als doel een persoonlijke afspraak zodat u uw product of dienst kunt presenteren.

Heeft u een nieuw product of dienst en kunt u ook wat CREDO gebruiken, neem dan contact op.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • Boeing ontdekt nieuw softwareprobleem in 737 MAX-toestellen
    Vliegtuigbouwer Boeing heeft opnieuw een probleem gevonden in de software van de 737 MAX, meldt persbureau Bloomberg. Doordat het nieuwe probleem eerst moet worden verholpen, kan het nog langer duren voordat het model weer mag vliegen. De 737 MAX staat sinds maart aan de grond na twee dodelijk ongevallen met het toestel. The post Boeing […]
  • Nooit eerder waren de cao-loonstijgingen zo groot
    De in december in cao's afgesproken loonstijgingen kwamen gemiddeld uit op 3,1 procent. Volgens werkgeversvereniging AWVN is dat de grootste afgesproken loonstijging ooit. The post Nooit eerder waren de cao-loonstijgingen zo groot appeared first on Profnews.nl.
  • ACM: KLM en Schiphol houden zich aan de regels
    Schiphol heeft niet langer de schijn tegen zich dat de luchthaven naar de pijpen van KLM danst. Tot die conclusie is de Autoriteit Consument en Markt (ACM) gekomen, zo maakte de toezichthouder vrijdag bekend. The post ACM: KLM en Schiphol houden zich aan de regels appeared first on Profnews.nl.

Credo Business Generators Linked In