Partners in acquisitie

CREDO Business Generators | Partners in acquisitie

 

Credo Business Generators AcquisitieVeel ondernemers hebben er last van: neergaande bewegingen in de omzet op momenten dat er onvoldoende tijd kan worden besteed aan acquisitie. Daarentegen moet er heel wat tijd in acquisitie worden geïnvesteerd voordat de omzet zich weer in een opgaande lijn beweegt. Een vaste medewerker aanstellen is vaak net een stap te ver. Ondernemers willen flexibel kunnen inspelen op de markt en toch niet gebonden zijn aan personeel. Bovendien wil men het liefste ondernemen. Maar hoe los je zoiets op? Acquisitie uitbesteden is een hele stap.  Waar vindt je een kwalitatief goed bureau, kunnen ze mijn boodschap overbrengen, zijn de kosten niet te hoog, enz. Allemaal herkenbare vragen.

CREDO Business Generators is het antwoord op al uw acquisitie vragen.
Een persoonlijk gesprek met de juiste persoon is –met name in specialistische markten- nog steeds het beste middel om de behoeften, problemen en wensen van uw potentiële klanten direct te leren kennen. Teneinde uw naamsbekendheid bij de ontvangers te verhogen worden daarnaast ook andere communicatiemiddelen ingezet.

De timing en mix van deze communicatie heeft als doel het vertrouwen winnen van uw potentiële klanten met als resultaat een lange en bestendige relatie met uw opdrachtgever.

 

| verrassend concurrerende tarieven |

canstockphoto11387679CREDO Business Generators leidt uw onderneming graag naar succes. Of dit nu een nieuw product of de dienstverlening van een kleine of grote onderneming betreft. Met name voor ZZP-ers is het een hele uitdaging om zowel te ondernemen als te acquireren. Bovendien is in de aanvangsfase het marketing budget nog vrij beperkt. CREDO Business Generators biedt maatwerkoplossingen. U kunt ons inzetten voor een minimaal aantal uren, lange of korte tijd. Dat bepaalt u. Neem contact op en vraag naar onze voorwaarden als u ook wat CREDO kunt gebruiken.

| groot of klein |

Zowel grotere als kleinere opdrachtgevers uit de Benelux en Duitsland zijn wij succesvol van dienst geweest met de introductie van hun technisch innovatieve producten op de Nederlandse markt. Desgewenst voeren wij gesprekken in een andere taal.

| uw succes |

CREDO Business Generators zijn gepassioneerde business developers. Business van de grond tillen, daar krijgen wij energie van, vinden we zelfs erg leuk. Wij denken met u mee, geven adviezen, bedenken strategieën, plegen research, maken plannen, zetten een mix van communicatiemiddelen in, organiseren, voeren uit, nemen werk uit handen, zijn het verlengde van uw organisatie. Kortom wij bouwen aan uw succes.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • Het sanitair op de werkplek: gedeelde verantwoordelijkheid?
    Op de meeste werkplekken wordt meerdere keren per week, en soms zelfs meerdere keren per dag, schoongemaakt door professionals. Wel zo prettig, dan kunnen de medewerkers zich op hun eigen taken concentreren. Betekent dat ook dat zij de boel lekker de boel moeten laten, of mag je ook wat eigen initiatief van hen verwachten? Dat […]
  • Ondanks corona daalt het aantal faillissementen al drie maanden
    Het aantal bedrijven dat op de fles is gegaan, was in juli opnieuw lager dan in de maand ervoor. Sinds een piek in april daalt het aantal faillissementen al drie maanden op rij en is inmiddels uitgekomen op het laagste punt sinds april 2000, meldt het CBS. The post Ondanks corona daalt het aantal faillissementen […]
  • Hypotheekrentes al enkele maanden stabiel na grillige start van het jaar
    Waar de hypotheekrentes in het begin van dit jaar nog flink op en neer schommelden, zijn ze de afgelopen maanden in een rustiger vaarwater gekomen. Dat merken ABN AMRO, Rabobank en vergelijkingssite Rente.nl. Onder meer het lagere aantal hypotheekaanbieders zorgt voor de stabiele percentages. The post Hypotheekrentes al enkele maanden stabiel na grillige start van […]

Credo Business Generators Linked In