Partners in acquisitie

CREDO Business Generators | Partners in acquisitie

 

Credo Business Generators AcquisitieVeel ondernemers hebben er last van: neergaande bewegingen in de omzet op momenten dat er onvoldoende tijd kan worden besteed aan acquisitie. Daarentegen moet er heel wat tijd in acquisitie worden geïnvesteerd voordat de omzet zich weer in een opgaande lijn beweegt. Een vaste medewerker aanstellen is vaak net een stap te ver. Ondernemers willen flexibel kunnen inspelen op de markt en toch niet gebonden zijn aan personeel. Bovendien wil men het liefste ondernemen. Maar hoe los je zoiets op? Acquisitie uitbesteden is een hele stap.  Waar vindt je een kwalitatief goed bureau, kunnen ze mijn boodschap overbrengen, zijn de kosten niet te hoog, enz. Allemaal herkenbare vragen.

CREDO Business Generators is het antwoord op al uw acquisitie vragen.
Een persoonlijk gesprek met de juiste persoon is –met name in specialistische markten- nog steeds het beste middel om de behoeften, problemen en wensen van uw potentiële klanten direct te leren kennen. Teneinde uw naamsbekendheid bij de ontvangers te verhogen worden daarnaast ook andere communicatiemiddelen ingezet.

De timing en mix van deze communicatie heeft als doel het vertrouwen winnen van uw potentiële klanten met als resultaat een lange en bestendige relatie met uw opdrachtgever.

 

| verrassend concurrerende tarieven |

canstockphoto11387679CREDO Business Generators leidt uw onderneming graag naar succes. Of dit nu een nieuw product of de dienstverlening van een kleine of grote onderneming betreft. Met name voor ZZP-ers is het een hele uitdaging om zowel te ondernemen als te acquireren. Bovendien is in de aanvangsfase het marketing budget nog vrij beperkt. CREDO Business Generators biedt maatwerkoplossingen. U kunt ons inzetten voor een minimaal aantal uren, lange of korte tijd. Dat bepaalt u. Neem contact op en vraag naar onze voorwaarden als u ook wat CREDO kunt gebruiken.

| groot of klein |

Zowel grotere als kleinere opdrachtgevers uit de Benelux en Duitsland zijn wij succesvol van dienst geweest met de introductie van hun technisch innovatieve producten op de Nederlandse markt. Desgewenst voeren wij gesprekken in een andere taal.

| uw succes |

CREDO Business Generators zijn gepassioneerde business developers. Business van de grond tillen, daar krijgen wij energie van, vinden we zelfs erg leuk. Wij denken met u mee, geven adviezen, bedenken strategieën, plegen research, maken plannen, zetten een mix van communicatiemiddelen in, organiseren, voeren uit, nemen werk uit handen, zijn het verlengde van uw organisatie. Kortom wij bouwen aan uw succes.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • Leaseauto’s voor je werknemers: de overwegingen
    Leaseauto’s ter beschikking stellen aan je werknemers – wellicht heb je het weleens overwogen, maar kregen twijfels toch de overhand. Het is immers niet goedkoop. Waarom kiezen veel bedrijven er dan toch voor om hun werknemers zoiets waardevols als een leaseauto toe te vertrouwen? En als je dat doet, waar moet je dan op letten? […]
  • Topman van befaamde automerk Aston Martin moet het veld ruimen
    De topman van Aston Martin, Andy Palmer, treedt terug en wordt vervangen door Tobias Moers. Dat is nu nog de topman van Mercedes-AMG. The post Topman van befaamde automerk Aston Martin moet het veld ruimen appeared first on Profnews.nl.
  • Ecolabel voor vliegen kan helpen bij beperken CO2-uitstoot
    Een ecolabel, vergelijkbaar met de energielabels die al bestaan voor huizen, zouden consumenten kunnen helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij of vlucht. Op basis van het label kunnen zij kiezen voor de 'schoonste vlucht' en dat zou weer kunnen helpen in het terugbrengen van de CO2-uitstoot van vliegreizen. Dat schrijft […]

Credo Business Generators Linked In