Over ons

Wie is CREDO

Een passie voor acquisitie, marketing, communicatie, techniek èn innovatie: dàt is CREDO Business Generators. In januari 2014 opgericht door Lydia van Geloven bundelt CREDO Business Generators een jarenlange kennis en ervaring in acquisitie, marketing, communicatie en ondernemerschap. Een public relations carrière binnen de internationale lucht- en ruimtevaartindustrie, nieuwe materialen, tools, processen en duurzame energietoepassingen zijn de roots van haar passie voor techniek.  Een uitgebreid netwerk in specialistische technische branches vormen de toegevoegde waarden.

CREDO Business Generators is uniek in het meedenken met haar opdrachtgevers. Wij zijn op ons best als we ideeën kunnen helpen uitdragen en business van de grond kunnen tillen.  De kracht van ons bedrijf is het verwoorden van – complexe – technologische ontwikkelingen in een heldere boodschap. Als geen ander weten wij de gesprekspartner te leiden naar interesse met als doel een afspraak voor onze opdrachtgevers.

Ondernemers in o.a. technische sectoren helpen wij graag met zaken doen, met afspraken maken, contacten leggen, met het vinden van de juiste doelgroepen en personen. En als het nodig is schakelen wij gewoon een tandje bij. Wij zijn gedreven en rusten niet voordat onze klanten succes hebben.

Wij houden van open en eerlijk zaken doen zodat u precies weet waar u aan toe bent.

CREDO Business Generators opereert in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • Leaseauto’s voor je werknemers: de overwegingen
    Leaseauto’s ter beschikking stellen aan je werknemers – wellicht heb je het weleens overwogen, maar kregen twijfels toch de overhand. Het is immers niet goedkoop. Waarom kiezen veel bedrijven er dan toch voor om hun werknemers zoiets waardevols als een leaseauto toe te vertrouwen? En als je dat doet, waar moet je dan op letten? […]
  • Topman van befaamde automerk Aston Martin moet het veld ruimen
    De topman van Aston Martin, Andy Palmer, treedt terug en wordt vervangen door Tobias Moers. Dat is nu nog de topman van Mercedes-AMG. The post Topman van befaamde automerk Aston Martin moet het veld ruimen appeared first on Profnews.nl.
  • Ecolabel voor vliegen kan helpen bij beperken CO2-uitstoot
    Een ecolabel, vergelijkbaar met de energielabels die al bestaan voor huizen, zouden consumenten kunnen helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij of vlucht. Op basis van het label kunnen zij kiezen voor de 'schoonste vlucht' en dat zou weer kunnen helpen in het terugbrengen van de CO2-uitstoot van vliegreizen. Dat schrijft […]

Credo Business Generators Linked In