Over ons

Wie is CREDO

Een passie voor acquisitie, marketing, communicatie, techniek èn innovatie: dàt is CREDO Business Generators. In januari 2014 opgericht door Lydia van Geloven bundelt CREDO Business Generators een jarenlange kennis en ervaring in acquisitie, marketing, communicatie en ondernemerschap. Een public relations carrière binnen de internationale lucht- en ruimtevaartindustrie, nieuwe materialen, tools, processen en duurzame energietoepassingen zijn de roots van haar passie voor techniek.  Een uitgebreid netwerk in specialistische technische branches vormen de toegevoegde waarden.

CREDO Business Generators is uniek in het meedenken met haar opdrachtgevers. Wij zijn op ons best als we ideeën kunnen helpen uitdragen en business van de grond kunnen tillen.  De kracht van ons bedrijf is het verwoorden van – complexe – technologische ontwikkelingen in een heldere boodschap. Als geen ander weten wij de gesprekspartner te leiden naar interesse met als doel een afspraak voor onze opdrachtgevers.

Ondernemers in o.a. technische sectoren helpen wij graag met zaken doen, met afspraken maken, contacten leggen, met het vinden van de juiste doelgroepen en personen. En als het nodig is schakelen wij gewoon een tandje bij. Wij zijn gedreven en rusten niet voordat onze klanten succes hebben.

Wij houden van open en eerlijk zaken doen zodat u precies weet waar u aan toe bent.

CREDO Business Generators opereert in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • Boeing ontdekt nieuw softwareprobleem in 737 MAX-toestellen
    Vliegtuigbouwer Boeing heeft opnieuw een probleem gevonden in de software van de 737 MAX, meldt persbureau Bloomberg. Doordat het nieuwe probleem eerst moet worden verholpen, kan het nog langer duren voordat het model weer mag vliegen. De 737 MAX staat sinds maart aan de grond na twee dodelijk ongevallen met het toestel. The post Boeing […]
  • Nooit eerder waren de cao-loonstijgingen zo groot
    De in december in cao's afgesproken loonstijgingen kwamen gemiddeld uit op 3,1 procent. Volgens werkgeversvereniging AWVN is dat de grootste afgesproken loonstijging ooit. The post Nooit eerder waren de cao-loonstijgingen zo groot appeared first on Profnews.nl.
  • ACM: KLM en Schiphol houden zich aan de regels
    Schiphol heeft niet langer de schijn tegen zich dat de luchthaven naar de pijpen van KLM danst. Tot die conclusie is de Autoriteit Consument en Markt (ACM) gekomen, zo maakte de toezichthouder vrijdag bekend. The post ACM: KLM en Schiphol houden zich aan de regels appeared first on Profnews.nl.

Credo Business Generators Linked In