Over ons

Wie is CREDO

Een passie voor acquisitie, marketing, communicatie, techniek èn innovatie: dàt is CREDO Business Generators. In januari 2014 opgericht door Lydia van Geloven bundelt CREDO Business Generators een jarenlange kennis en ervaring in acquisitie, marketing, communicatie en ondernemerschap. Een public relations carrière binnen de internationale lucht- en ruimtevaartindustrie, nieuwe materialen, tools, processen en duurzame energietoepassingen zijn de roots van haar passie voor techniek.  Een uitgebreid netwerk in specialistische technische branches vormen de toegevoegde waarden.

CREDO Business Generators is uniek in het meedenken met haar opdrachtgevers. Wij zijn op ons best als we ideeën kunnen helpen uitdragen en business van de grond kunnen tillen.  De kracht van ons bedrijf is het verwoorden van – complexe – technologische ontwikkelingen in een heldere boodschap. Als geen ander weten wij de gesprekspartner te leiden naar interesse met als doel een afspraak voor onze opdrachtgevers.

Ondernemers in o.a. technische sectoren helpen wij graag met zaken doen, met afspraken maken, contacten leggen, met het vinden van de juiste doelgroepen en personen. En als het nodig is schakelen wij gewoon een tandje bij. Wij zijn gedreven en rusten niet voordat onze klanten succes hebben.

Wij houden van open en eerlijk zaken doen zodat u precies weet waar u aan toe bent.

CREDO Business Generators opereert in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • ANWB: Meerderheid Nederlanders wil elektrisch gaan rijden
    Bijna zes op de tien mensen wil op termijn overstappen naar een elektrische auto. Dat schrijft belangenclub ANWB woensdag in een rapport. The post ANWB: Meerderheid Nederlanders wil elektrisch gaan rijden appeared first on Profnews.nl.
  • Klanten tasten in het duister: verzekeraars weer laat met zorgcontracten
    Veel grote verzekeraars zijn nog druk in onderhandeling met zorgverleners over contracten voor 2020, blijkt uit een rondgang van NU.nl. Dit betekent dat consumenten hun keus om over te stappen nog niet kunnen baseren op een volledige lijst van onderlinge afspraken, die duidelijk maakt welke zorg wordt vergoed. Het is niet nieuw, maar wel "een […]
  • ‘Naheffing Fiat om Chrysler-deal kan oplopen tot boven de miljard euro’
    Italiaanse belastingautoriteiten beschuldigen automaker Fiat ervan Chrysler te hebben ondergewaardeerd bij de overname in 2014. Zo hoopte het bedrijf belastingen te ontlopen. Volgens stukken van de Italiaanse fiscus, in handen van persbureau Bloomberg, spreken zou Fiat de Amerikaanse automaker 5,1 miljard euro te laag hebben gewaardeerd. The post ‘Naheffing Fiat om Chrysler-deal kan oplopen tot […]

Credo Business Generators Linked In