CREDO agenturen

CREDO: ook business agency

 

CREDO Business Generators is agent in Nederland voor de succesvolle Bottle Roller, ontworpen door de gerenommeerde onderneming Voxdale. De Bottle Roller is ideaal voor laboratoria die op kleinere schaal mix- en mengproeven uitvoeren.

In de robuuste en afsluitbare table-top Bottle Roller kunnen 4 flessen met een diameter van 61 tot 130 mm tegelijk worden geplaatst. Meer informatie: zie spec.sheet.

Ook uw product bij ons in goede handen? Neem contact op.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • ANWB: Meerderheid Nederlanders wil elektrisch gaan rijden
    Bijna zes op de tien mensen wil op termijn overstappen naar een elektrische auto. Dat schrijft belangenclub ANWB woensdag in een rapport. The post ANWB: Meerderheid Nederlanders wil elektrisch gaan rijden appeared first on Profnews.nl.
  • Klanten tasten in het duister: verzekeraars weer laat met zorgcontracten
    Veel grote verzekeraars zijn nog druk in onderhandeling met zorgverleners over contracten voor 2020, blijkt uit een rondgang van NU.nl. Dit betekent dat consumenten hun keus om over te stappen nog niet kunnen baseren op een volledige lijst van onderlinge afspraken, die duidelijk maakt welke zorg wordt vergoed. Het is niet nieuw, maar wel "een […]
  • ‘Naheffing Fiat om Chrysler-deal kan oplopen tot boven de miljard euro’
    Italiaanse belastingautoriteiten beschuldigen automaker Fiat ervan Chrysler te hebben ondergewaardeerd bij de overname in 2014. Zo hoopte het bedrijf belastingen te ontlopen. Volgens stukken van de Italiaanse fiscus, in handen van persbureau Bloomberg, spreken zou Fiat de Amerikaanse automaker 5,1 miljard euro te laag hebben gewaardeerd. The post ‘Naheffing Fiat om Chrysler-deal kan oplopen tot […]

Credo Business Generators Linked In