CREDO agenturen

CREDO: ook business agency

 

CREDO Business Generators is agent in Nederland voor de succesvolle Bottle Roller, ontworpen door de gerenommeerde onderneming Voxdale. De Bottle Roller is ideaal voor laboratoria die op kleinere schaal mix- en mengproeven uitvoeren.

In de robuuste en afsluitbare table-top Bottle Roller kunnen 4 flessen met een diameter van 61 tot 130 mm tegelijk worden geplaatst. Meer informatie: zie spec.sheet.

Ook uw product bij ons in goede handen? Neem contact op.

Telefoon: +31 (0)6 83 21 87 84

Credo Business Generators zijbalk

Credo Business Generators Contact

RSS Prof News.nl

  • Leaseauto’s voor je werknemers: de overwegingen
    Leaseauto’s ter beschikking stellen aan je werknemers – wellicht heb je het weleens overwogen, maar kregen twijfels toch de overhand. Het is immers niet goedkoop. Waarom kiezen veel bedrijven er dan toch voor om hun werknemers zoiets waardevols als een leaseauto toe te vertrouwen? En als je dat doet, waar moet je dan op letten? […]
  • Topman van befaamde automerk Aston Martin moet het veld ruimen
    De topman van Aston Martin, Andy Palmer, treedt terug en wordt vervangen door Tobias Moers. Dat is nu nog de topman van Mercedes-AMG. The post Topman van befaamde automerk Aston Martin moet het veld ruimen appeared first on Profnews.nl.
  • Ecolabel voor vliegen kan helpen bij beperken CO2-uitstoot
    Een ecolabel, vergelijkbaar met de energielabels die al bestaan voor huizen, zouden consumenten kunnen helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij of vlucht. Op basis van het label kunnen zij kiezen voor de 'schoonste vlucht' en dat zou weer kunnen helpen in het terugbrengen van de CO2-uitstoot van vliegreizen. Dat schrijft […]

Credo Business Generators Linked In